Werkwijze

Alles begint met een goed gesprek! Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden.

  • U bent oriënterend bezig en heeft nog geen tekening:

Het meest handige is om de ruimte die u tot uw beschikking heeft op te meten en een paar foto’s te maken van de huidige situatie. Verder zou u alvast kunnen nadenken over het soort materiaal dat u wilt gaan gebruiken voor de inrichting/meubelen. De voorkeur heeft het dan om bij ons in de showroom een afspraak te maken om van gedachte te wisselen. Geheel vrijblijvend maken wij dan een offerte. Indien de offerte naar tevredenheid is komen wij inmeten en verzorgen de tekening. Na een akkoord van de tekening gaan we over tot daadwerkelijk produceren.

  • U weet wat u wilt en heeft nog geen schetsontwerp:

Bas Molekamp Interieurbouw is producent van meubelen en totaal inrichtingen. Uiteraard kunnen wij de tekening voor u verzorgen. Dit betreft dan een “platte” tekening met enkele aanzichten en doorsneden. Deze tekening heeft een technisch uiterlijk. Voor wie graag een 3D presentatie ziet, werken wij samen met ontwerpers en stylisten. Een gesprek in onze showroom in combinatie met enkele afbeeldingen van wat u wenst, geeft ons een aardige indruk van welke sfeer en stijl u zoekt. Naar aanleiding van ons gesprek brengen wij U in contact met de ontwerper of stylist die naar ons idee het beste past om voor u de 3D presentatie te maken. Is de presentatie naar wens, dan kunnen wij hiervan een geheel vrijblijvende offerte maken. Bij een akkoord over de prijs zal Bas Molekamp interieurbouw voor U de vertaalslag maken van presentatie tekening naar technische tekening alvorens te gaan produceren.

  • U weet wat u wilt en hebt een schetsontwerp:

Of u nu zelf het schetsontwerp maakt of dit hebt laten doen, ook dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Voorbeelden van details zijn hier aanwezig, evenals bemonstering. Na het schetsontwerp met u besproken te hebben, maken wij geheel vrijblijvend een offerte. Indien de offerte naar tevredenheid is, komen wij inmeten en verzorgen wij de detailtekeningen. Ondanks dat een ruimte door u of door derden reeds is ingemeten, zullen wij dit altijd controleren. Dit om te zorgen dat het eindresultaat optimaal is. Na een akkoord van de detailtekeningen gaan we over tot daadwerkelijk produceren.

  • U heeft reeds een gedetailleerde tekening laten maken en wilt graag een prijsopgave:

Uiteraard is dat mogelijk. Geheel vrijblijvend rekenen wij voor u uit wat er op tekening staat. Toch stellen wij het op prijs als u de moeite neemt om even langs te komen. Ondanks dat in principe alles op tekening staat, neemt een mondelinge toelichting vaak vele vragen al weg voordat we gaan rekenen, zodat we een zo zuiver mogelijke prijs kunnen neerleggen. Het spreekt voor zich dat na een akkoord over de prijs wij nog bij u langskomen om e.e.a. na te meten.