Historie

1

Bas Molekamp Interieurbouw is gestart op 30 maart 1994, in de schuur achter het ouderlijk huis. Een oppervlakte van slechts een paar vierkante meter was genoeg om een simpele zaagtafel droog te houden.

 

 


32Bij de start van het bedrijf was het vooruitzicht van een kleine loods of beter gezegd een grote garagebox reeds in zicht. Deze moest alleen nog wel even worden voorzien van een nieuw dak en electra. Met een oppervlakte van ongeveer 65m2 was het een hele ruimte – toen – om mooi werk te maken.

 

 

 

 

 

 


 

4

5

 

 

 

 

 

 

 

In 1998 werd de 65m2 toch wel heel erg krap en werd er al een garage box extra bij gehuurd voor meer opslag. De keuze werd gemaakt om door te groeien. De verhuizing van kerst 1998 was er één om nooit te vergeten. Van 65m2 naar 250m2 en met een extra verdiepingsvloer kwam het totaal op 300m2. Ruimte genoeg voor de komende jaren. Door de groei werd deze ruimte ook weer vol geplant met meer machines en meer voorraad. Inmiddels werd ook het eerste personeel aangenomen en tja …… dan groei je er vanzelf weer uit.


6

In 2009 was de rek er wel weer uit qua ruimte. In Bavel kwam een ruimte vrij die velen malen te groot was. Zo groot dat samen met 2 andere ondernemers besloten werd om het pand aan te schaffen en vervolgens in drieën op te delen. Op 15 maart 2010 begon hier de verbouwing om van een kantoorruimte een showroom te maken met een oppervlakte van 120m2 en de werkplaats met een oppervlakte van 400m2 op te delen in werkplaats, kantoor en opslag.

Omdat verhuizen niet echt onze grootste hobby is, hopen we de komende jaren op onze huidige locatie te kunnen blijven zitten. Maar ja, je weet maar nooit …….