Veel gestelde vragen

  • Is maatwerk duur?

Antwoord: Nee niet per definitie. Een gemiddelde kwaliteits keuken uit een keukenzaak of door ons geproduceerd maakt elkaar eigenlijk niets. Belangrijker is de vraag: Wat krijg ik voor hetgeen ik betaal? En dan zullen wij het op kwaliteit eigenlijk altijd winnen. Al is het maar omdat het gebruikte basismateriaal van een keuken bij ons van een betere kwaliteit is. En niet te vergeten, wij berekenen voor u een all-in prijs. Dus geen verrassingen achteraf!

  • Welke materialen verwerken jullie?

Antwoord: De meest voorkomende materialen zijn massief hout, houfineer, kunststoffineer (HPL), mineraalplaat als bv corian en plaatmaterialen zoals spaanplaat, MDF en multiplex. Materialen als RVS, aluminium, polyester en beton worden ook verwerkt maar duidelijk in mindere mate. Verder staan wij altijd open voor nieuwe materialen.

  • Wie regelt wat?

Antwoord: Alles volgens afspraak. Bas Molekamp Interieurbouw produceert en monteert. Echter uit de praktijk voortgekomen is de project coördinatie. Bij een keuken komt vaak gas, water- en electra kijken. Voor de één geen probleem voor de ander een hoofdbreken. Bij grotere projecten als winkelinrichtingen is dat net zo. Iemand moet het aanspreekpunt zijn. En, wie kan dat nou beter dan diegene die het project van tekening al vanaf de voorbereiding kent. Wij zijn geen projectcoördinator omdat we dat moeten zijn; het is gewoon vanuit de praktijk ontstaan. En heeft iemand die taak al op zich genomen dan hebben wij daar natuurlijk geen enkele moeite mee.

  • Produceren jullie ook voor derden?

Antwoord: Ja. Meestal voor de kleine aannemers die wel verstand van zaken hebben, maar niet de specifieke machines. Een kozijn is van hout, maar is toch anders dan een kast die ook van hout is.

  • Monteren jullie ook voor derden?

Antwoord: Ja. Bedrijven die het druk hebben met eigen projecten huren ons wel eens in. Verder plaatsen we ook meubelen in winkels die niet door ons geproduceerd zijn. Het gaat dan om winkelformules die veelal in het buitenland laten produceren. De montage is dan vaak landelijk geregeld.

  • Wat is jullie werkgebied?

Antwoord: Onze meubelen staan letterlijk van Groningen tot aan de lijn Parijs – Luxemburg stad, maar het merendeel staat in de regio Breda. Voor winkelformules is dat uiteraard anders; die hebben een landelijke dekking. Beurzen is wéér een ander verhaal. We hebben reeds standbouw verzorgd in Duitsland, België en Frankrijk.

  • Hoe zit het met garantie?

Antwoord: Buiten de wettelijke garantie op producten, is er natuurlijk meer. Service hebben we hoog in het vaandel staan. Wij denken niet in problemen maar juist in oplossingen en een gratis advies hoort hier vanzelfsprekend bij. We leveren ten slotte kwaliteit.